up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Speedo

Speedo Sea Squad Watershort 11´´

Speedo Sea Squad Watershort 11´´

Speedo Sea Squad Watershort 11´´

plus
  • Play videoSpeedo Sea Squad Watershort 11´´
  • Speedo Sea Squad Watershort 11´´
  • Speedo Sea Squad Watershort 11´´
  • Speedo Sea Squad Watershort 11´´

Speedo Sea Squad Watershort 11´´

Tuotekuvaus Speedo Sea Squad Watershort 11´´

Nämä Seasquad Watershorts ovat täynnä suuria tekniikkaa niin, että lapsi voi jäädä mukavasti ja rauhassa keskittyä hauskanpitoon! Ne on valmistettu kankaasta, joka hylkii kosteutta ja kuivuu nopeasti, joten ne pysyvät kevyt ja kuiva, varmistetaan, että ne ovat mukava ja helppo liikkua sisään


Seasquad merkki tulostus on hauskaa ja valoisa ja Watershorts on resori vyötäröllä sopiva muoto. Nämä Watershorts ovat täydellinen valinta allas ja päivää rannalla.Ominaisuudet:


- Ihanteellinen altaalla tai rannalla


- Muoti watershorts hauskaa hain tulosta


- Mukava, kestävä kangas sallii teidän pikkuinen keskittyä hauskanpitoon


- Nopeasti kuivuva


- Resori vyötäröllä mukavaTekniset tiedot:


- Tämä tuote on valmistettu: 100% Nylon / polyamidi


Hyödy nyt Speedo Sea Squad Watershort 11´´ tarjouksistamme. lastenkauppa  verkkokaupastamme, kidinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden lastenkauppa  varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin lastenkauppa  kategorioihin ja löydä suosittuja Speedo-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Speedo Sea Squad Watershort 11´´

Väri
Sukupuoli
Uimapuvut

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up