up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sport HG

Sport HG Technical

plus
  • Play videoSport HG Technical
  • Sport HG Technical

Sport HG Technical

Tuotekuvaus Sport HG Technical

Tekninen pitkähihainen paita SportHG 8090. Kanssa Climatherm lämmönsäätely teknologian ja valmistettu ilman saumoja maksimaalisen mukavuuden. Kangas on allergiatestattu, imee hikeä ja haihtuu nopeasti. Se poistaa kaikenlaisia ​​haju. Urheilija on aina pidettävä kuivina, puhtaina ja parhaaseen lämpötilassa.

Sport HG Technical:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt kidinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, Sport HG Technical:lla on Sport HG:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Alusasut kategorian Vaatteet tuotteilla.

Ominaisuudet Sport HG Technical

Väri
Sukupuoli
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up