up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Tommee tippee

Tommee tippee Breast Like Soothers

plus
  • Play videoTommee tippee Breast Like Soothers
  • Tommee tippee Breast Like Soothers

Tommee Tippee Breast Like Soothers

Tuotekuvaus Tommee tippee Breast Like Soothers

When mum’s breast isn’t available, the Tommee Tippee Breast-like soother is the most breast-like thing for baby to latch onto between feeds. We know that for many parents the idea of introducing a soother can be challenging. So we’ve taken inspiration from our award-winning Closer to Nature teat to create a brand new soother for a more natural experience.

- The natural shape and feel helps transition between breast, bottle and soother. Made from super soft natural-feel silicone, this soother flexes and stretches just like mum, providing breast-like comfort for the most natural soothing experience.


Features:

- Naturally orthodontic, Flexes and stretches to provide a natural soothing experience
- Helps transition between breast, bottle and soother
- Curves away from baby’s face for better airflow, preventing skin irritation
- Inspired by Tommee Tippee’s award-winning Closer to Nature teat
- Made from super soft silicone for a natural skin-like feel
- Available in two age stages 0-6 months, 6-18 months
- BPA free


Tutustu nyt kaikkiin Lastenhoito tuotteisiimme, jotka löydät kidinn:sta, kuten Tommee tippee Breast Like Soothers. Osta nyt Tommee tippee Breast Like Soothers ja säästä paljon puhdasta rahaa Ruokailu ja imetys tuotteista. Lisäksi, Tommee tippee-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että lapsetverkkokaupastamme voit löytää Tommee tippee Breast Like Soothers:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? kidinn:n Lastenhoito tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Tommee tippee Breast Like Soothers

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up