up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Tommee tippee

Tommee tippee Kylpyamme Ja Huone

Tommee tippee Kylpyamme Ja Huone

Tommee tippee Kylpyamme Ja Huone

plus
  • Play videoTommee tippee Kylpyamme Ja Huone
  • Tommee tippee Kylpyamme Ja Huone
  • Tommee tippee Kylpyamme Ja Huone
  • Tommee tippee Kylpyamme Ja Huone

Tommee Tippee Kylpyamme Ja Huone

Tuotekuvaus Tommee tippee Kylpyamme Ja Huone

Ainutlaatuisesti suunniteltu Tommee Tippee -tähti, lämpömittari on sisustettu lastentarhan tai kylpyhuoneen sisustukseen. Lämpömittari soveltuu vauvan huoneen ja kylvyn lämpötilan mittaamiseen.

Ominaisuudet:

Vauvan kannalta optimaalinen huonelämpötila on noin 18 ° C, kun taas vauvan kylpyyn optimaalinen lämpötila on kehon lämpötilassa 36,5 - 38 ° C.


Tommee tippee Kylpyamme Ja Huone:een kuuluu Tommee tippee:n takaama valmistajan takuu. Tommee tippee:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme lapsettuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. kidinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Lastenhoito tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Kylpyhuoneen kalusteettuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet Tommee tippee Kylpyamme Ja Huone

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up