up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Trangoworld

Trangoworld Hamm Polyester Downproof Jacket

Trangoworld Hamm Polyester Downproof Jacket

Trangoworld Hamm Polyester Downproof Jacket

plus
  • Play videoTrangoworld Hamm Polyester Downproof Jacket
  • Trangoworld Hamm Polyester Downproof Jacket
  • Trangoworld Hamm Polyester Downproof Jacket
  • Trangoworld Hamm Polyester Downproof Jacket

Trangoworld Hamm Polyester Downproof Jacket

Tuotekuvaus Trangoworld Hamm Polyester Downproof Jacket

Ominaisuudet:


- Kiinteä huppu


- Kasvojen säätö


- Hanging silmukka huppu


- Pitkittäistutkimuksen zip


- Lycra hihansuut


- Elastinen ja tanka säädettävät lahkeissa


- Edessä taskut


- Zip rinnassa napoleontasku


- Sisäinen vetoketjullinen tasku


- Vettä hylkivä ja vedenpitävä


- Hengittävä


- Tuulenpitävä


- Kevyt ja mukava


- Kokoonpuristuvia pienikokoinen


- Kova ja eristys suunnitteluTekniset tiedot:


- 520 g


Trangoworld Hamm Polyester Downproof Jacket on täydellinen valinta täydentääksesi lastenkauppa  varusteitasi. kidinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti kidinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, lastenkauppa  verkkokaupastamme voit löytää muita lastenkauppa  tuotteita, jotka sopivat yhteen Trangoworld Hamm Polyester Downproof Jacket:n kanssa.

Ominaisuudet Trangoworld Hamm Polyester Downproof Jacket

Huppu
Väri
Ominaisuudet
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Laatu

-

Takki on erittäin kaunis, on totta, että se on hieman suuri runko, se on erittäin kevyt, erittäin hyvä tarjous laadukkaalla, minun on sanottava, että ostin yhden ja pidimme siitä niin paljon, että ostin toisen.

Erittäin hyvä ostaa

-

Takki on erittäin mukava, kevyt ja laadukas. Kokoa valittaessa on otettava huomioon, että hyvin suuri koko, poikani täyttää 13 joulukuussa, hän on vahva ja iso poika ja koko 14 on melko suuri.

Oikein mukava

-

tämä takki on erittäin kevyt, mutta lämmin. Lapseni sanoivat, että tuntui siltä, että ne kelluisivat asettaessaan sen, koska kuinka kevyt ja ilmava se tuntui (niin paljon parempaa kuin heidän jo nyt erittäin kevyet obermeyer-hiihtotakkiensa). Koko mittaus on pieni, mutta se on hyvä asia. se antaa tilaa kasvaa ja lapset eivät huomaa sitä, koska se on niin kevyt. se näyttää todella miehekkäältä mustan värin ja kiiltävän kiillon takia, joten se näyttää paremmalta 5-vuotiselta poikaltani kuin 7-vuotiselta tytöltäni. Olisi hienoa, jos mukana olisi pieni laukku, joka laitetaan pois pakkaamisen jälkeen. aiomme käyttää sitä maastopyöräretkillämme ja polttaessamme polkupyörää. tarvitsimme jotain kevyttä ja puristettavaa, ja tämä takki on täydellinen siihen. Vedenpitävyys ja tuulenpitävyys ovat hämmästyttäviä, koska ne poistavat sadetakit, puistot jne. ja pitävät siitä. Pidän myös siitä, että se on synteettistä, joten minun ei tarvitse huolehtia höyhenistä ja voin pestä sen jokaisen ajon jälkeen. se on yhtä hyvä ja toimiva kuin 300 untuvatakki.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up