up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Trespass

Trespass Yomp360

plus
  • Play videoTrespass Yomp360
  • Trespass Yomp360

Trespass Yomp360

Tuotekuvaus Trespass Yomp360

Tämän tärkeän ylimääräisen suojakerroksen rinteillä Yomp 360 -lasten lasikerroksen pohjat auttavat varmistamaan, että he eivät tunne viileyttä, kun he lähtevät juoksemiseen. Hyvin kosteuttava ja nopeasti kuivuva, materiaali todella imee ylimääräisen hiki ja haihduttaa sen jättäen ne kuiviksi ja viileiksi.

Pohjassa on yksinkertainen joustava vyötärö ja syvät hihansuut. Niissä on litteät saumat, jotka tekevät ohuesta istuvuudesta entistä tehokkaamman. Mustana viimeisteltynä nämä pohjat lisäävät lämpöä miellyttävään aikaan lumella, kun ne yhdistetään muuhun varusteeseen.

Ominaisuudet:

Lasten lämpöpohjapohjat

Litteät saumat mukavuutta varten

Joustava vyötärö mukavuudesta

Syvät hihansuut

Huomaa, että nämä tuotteet luokitellaan alusvaatteiksi ja hygieniasyistä niitä ei voi palauttaa, ellei ne ole viallisia.

Tekniset tiedot:

100% polyesteriä

6x2 kylkiluut

170gms


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Trespass Yomp360:n! kidinn:ssa kaikilla Vaatteet tuotteillamme on täysi Trespass:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi lapsetverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista lapsetyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Trespass Yomp360 kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Trespass Yomp360

Pituus
Väri
Ominaisuudet
Sukupuoli
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Erinomainen

-

Ihanteellinen kävelyyn ja hiihtoon

Ohita yomp360-housut

-

Tilasin poikani. Erittäin kätevä ja mukava. Ihanteellinen kävely ja hiihto!

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up