up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Turbo

Turbo Basic

plus
  • Play videoTurbo Basic
  • Turbo Basic

Turbo Basic

Tuotekuvaus Turbo Basic

Turbovesipuserot ovat vahvoja ja erittäin mukavia. Heidän ihanat, kirkkaat ja eloisat värit eivät haalistu. Miesten ja poikien kokoissa heillä on varmasti litteät saumat ja säädettävä vyötärönauha.
Kaikki vesipallopuvut ovat kaksikerroksisia, mikä varmistaa lujuuden kovissa vesiurheilulajeissa, kuten vesipolo, veden rugby ja vedenalainen jääkiekko. Erityisesti vesipoololle suunnitellut yksityiskohdat, koska niitä on vaikea tarttua. Pitkäkestoinen kangas, kestävä väri ja klooria kestävä.
Turbo käyttää maailman tiukinta antikloorikangasta. Todettu kestävän vaikeassa klooriympäristössä. Tämä uimahousut ovat ihanteellisia pitkiä harjoituksia varten uima-altaalla tai merellä, koska ne eivät hiero mukavan istuvuutensa vuoksi. Täydellinen uinti, vesipallo, sukellus ja monet muut vesiurheilulajit.
Turbo perustettiin yli viisikymmentä vuotta sitten, se on nyt kiistatta yksi maailman johtavista uimapukubrändeistä. Turbo-uimapuvutuotteita on valittu tuhansien kilpailevien uimareiden ja vesipolojoukkueiden kautta maailman.
Tekniset tiedot:
Kankaan sisältö: 55% PBT, 45% polyesteri.


Osta Turbo Basic markkinoiden halvimmalla hinnalla! lastenkauppa  verkkokauppamme, kidinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Vesiurheilu lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Turbo Basic:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset lastenkauppa  kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Turbo Basic

Väri
Sukupuoli
Uimapuvut
FINA-hyväksytty

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up