up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Turbo

Turbo Big Queen

plus
  • Play videoTurbo Big Queen
  • Turbo Big Queen

Turbo Big Queen

Tuotekuvaus Turbo Big Queen

Turbo vesipallo rungot ovat vahvoja ja erittäin mukava. Heidän loistava, valoisa ja värit eivät haalistu. Vuonna miesten ja poikien koot, ne ovat turvallisia, tasainen lukittu saumat ja säädettävä vyötärö tie. Kaikki vesipallo puvut Kerrannaiset kerroksellinen varmistaa voimaa kovaa vesiurheilua kuten vesipalloa, veden alla rugby ja vedenalainen jääkiekko. Particulary suunniteltu vesipallo koska niitä on vaikea tarttua. Pitkäkestoinen kangas, pitkäikäinen väri ja klooria resistenttejä.

Turbo käyttää maailman kovimmat anti klooria kangasta. Todistetusti kestämään ankarissa klooria ympäristössä. Tämä uimahousut sopii pitkään koulutustilaisuuksia altaassa tai merellä, koska se ei hankaa ansiosta mukava. Täydellinen uinti, vesipallo, sukellusta ja monia muita vesiurheilulajeja.

Turbo perustettiin yli viisikymmentä vuotta sitten, se on nyt kiistatta yksi maailman johtavia uimahousut tuotemerkkejä. Turbo uimahousut tuotteet valitaan tuhansia kilpailukykyinen uimaria ja waterpolo joukkueita ympäri maailmaa.

Tekniset tiedot:

Kangas:

Sisältö: 55% PBT, 45% polyesteriä.


Jos olet kiinnostunut Turbo:n Big Queen tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Vesiurheilu tuotteet Turbo-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Turbo suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia lastenkauppa  tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Turbo Big Queen jo tänään!

Ominaisuudet Turbo Big Queen

Sukupuoli
Uimapuvut
FINA-hyväksytty

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up