up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Turbo

Turbo Yeah Comic

Turbo Yeah Comic

plus
  • Play videoTurbo Yeah Comic
  • Turbo Yeah Comic
  • Turbo Yeah Comic

Turbo Yeah Comic

Tuotekuvaus Turbo Yeah Comic

Turbo vesipallo rungot ovat vahvoja ja erittäin mukava. Heidän loistava, valoisa ja värit eivät haalistu. Vuonna miesten ja poikien koot, ne ovat turvallisia, tasainen lukittu saumat ja säädettävä vyötärö tie. Kaikki vesipallo puvut Kerrannaiset kerroksellinen varmistaa voimaa kovaa vesiurheilua kuten vesipalloa, veden alla rugby ja vedenalainen jääkiekko. Particulary suunniteltu vesipallo koska niitä on vaikea tarttua. Pitkäkestoinen kangas, pitkäikäinen väri ja klooria resistenttejä.

Turbo käyttää maailman kovimmat anti klooria kangasta. Todistetusti kestämään ankarissa klooria ympäristössä. Tämä uimahousut sopii pitkään koulutustilaisuuksia altaassa tai merellä, koska se ei hankaa ansiosta mukava. Täydellinen uinti, vesipallo, sukellusta ja monia muita vesiurheilulajeja.

Turbo perustettiin yli viisikymmentä vuotta sitten, se on nyt kiistatta yksi maailman johtavia uimahousut tuotemerkkejä. Turbo uimahousut tuotteet valitaan tuhansia kilpailukykyinen uimaria ja waterpolo joukkueita ympäri maailmaa.

Tekniset tiedot:

Kangas Sisältö: 55% PBT, 45% polyesteriä


Haluatko ostaa Turbo Yeah Comic:n? Olet oikeassa paikassa! kidinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Uimapuvut malleja. Tutustu nyt uusiin Vesiurheilu tarjouksiimme kidinn:ssa. Näitä Turbo-merkkisiä Uimapuvut tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet Turbo Yeah Comic

Sukupuoli
Uimapuvut
FINA-hyväksytty

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up