up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

TYR

TYR Wrinkle Free Silicone Junior Swimming Cap

plus
  • Play videoTYR Wrinkle Free Silicone Junior Swimming Cap
  • TYR Wrinkle Free Silicone Junior Swimming Cap

TYR Wrinkle Free Silicone Junior Swimming Cap

Tuotekuvaus TYR Wrinkle Free Silicone Junior Swimming Cap

Suunniteltu antamaan suojaa haitallisilta kloorin ja lisätä nopeutta, silikoni sileänä Jr. Swim Cap on enemmän kuin vain muodin.


Suunniteltu tarkkuudella rypytön sopii alennettua vedä ja repimislujuus meidän uida Caps tehdään liukumaan helposti ja pysyä. Täydellinen lapsille ja nuorille, LCSJR Jr.


Swim Cap on saatavilla valikoima värejä ja ominaisuuksia kestävä, pitkäikäinen väri, suorituskyvyn vedessä.Ominaisuudet:


Sileänä Silikoni:


- Kestävä, pitkäikäinen silikoni korkki suunniteltu tarkasti rypytön sopii alennettua vedä ja repäisylujuus, tehty liukumaan helposti ja pysyä.


Löydä etsimäsi TYR Wrinkle Free Silicone Junior Swimming Cap verkkokaupastamme parhaalla hinnalla. Tseikkaa myös muut Vesiurheilutarjouksemme ja valitse itsellesi parhaat tuotteet. Tutustu uusimpiin Uimalakit:n alennustuotteisiimme uskomattomin hinnoin! Kaikki tämä on suunniteltu sinua varten, jotta voit nauttia urheilusta ja jotta voit saada suosikkituotteesi aina edulliseen hintaan kidinn:sta.

Ominaisuudet TYR Wrinkle Free Silicone Junior Swimming Cap

Väri
Materiaalit
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Se on niin hyvä

-

Hyvä laatu, kiva ja paksu. tarpeeksi venyttää tyttäreni tytön puoleen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up