up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

VAUDE

VAUDE Hupullinen Fleece Kikimora

VAUDE Hupullinen Fleece Kikimora

VAUDE Hupullinen Fleece Kikimora

plus
  • Play videoVAUDE Hupullinen Fleece Kikimora
  • VAUDE Hupullinen Fleece Kikimora
  • VAUDE Hupullinen Fleece Kikimora
  • VAUDE Hupullinen Fleece Kikimora

VAUDE Hupullinen Fleece Kikimora

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus VAUDE Hupullinen Fleece Kikimora

pienille seikkailijoille! Tämä mukava ja lämmin lasten pehmeä takki on varustettu pehmeällä laipalla ja kahdella mukavalla taskulla! rinnassa oleva tasku, jossa on rento vuori, tarjoaa paikan pienille aarteille. Mukavuuden, modernin muotoilun ja materiaalimateriaalin parantaminen ympäristön kunnioittamisen ja helpon huollon ansiosta tekevät kikimora-takista suuren kumppanin kevyissä kevätpäivissä ja lämpimissä kesäiltoina. laadukkaita materiaaleja varten, leikattu sovitettu lapsen anatomiaan ja iloisiin väreihin sekä kunnioittavan valmistuksen ympäristöön. luomme, hyvin suunniteltuja päällysvaatteita lapsille, joita voidaan käyttää useille lapsille sen kestävyyden ansiosta. erottuva vihreä muoto tunnistaa, että tuotteemme ovat toiminnallisia ja kunnioittavia ympäristöön ja valmistetaan kestävistä materiaaleista.

Jos etsit VAUDE Hupullinen Fleece Kikimora:a, tänään on onnenpäiväsi. kidinn:ssa, omassa lapsetverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Vaatteet tuotteet. kidinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Fleecet erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Fleecet on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet VAUDE Hupullinen Fleece Kikimora

Huppu
Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up