up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

VAUDE

VAUDE Sahara III Kids Cap

VAUDE Sahara III Kids Cap

VAUDE Sahara III Kids Cap

plus
  • Play videoVAUDE Sahara III Kids Cap
  • VAUDE Sahara III Kids Cap
  • VAUDE Sahara III Kids Cap
  • VAUDE Sahara III Kids Cap

VAUDE Sahara III Kids Cap

Tuotekuvaus VAUDE Sahara III Kids Cap

Pidä pää kylmänä, myös kesällä: käytännön kesällä hattu lapsille niska ja UV-suoja. Valmistettu mukava, nopeasti kuivuva Supplex materiaalia, ylimääräisiä niska suojaa auringonpolttama.Ominaisuudet:


- Tuuletusaukkoja


- Niska suojaTekniset tiedot:


- Tärkeimmät kangas: 100% Polyamidi


- Paino: 0.069 kgTekniikka:


Supplex


Supplex on innovatiivinen kangasta, jossa yhdistyvät mukava tuntea puuvillan modernit suorituskyvyn kuituja. Supplex ® pitää muotonsa ja on hengittävä, nopeasti kuivuva ja värinkesto.


UPF-40 +


Erittäin hyvä UV-suoja, jotta voit nauttia auringosta ja kiipeilyyn hyvin suojattu. UPF luokitus 25 tarkoittaa sitä, että tietyn pala kangasta mahdollistaa enintään 4% (<1/25) UV-säteiltä, ​​jotka lyödä sitä läpäisemään.


UV-suoja luodaan valinnan kuitujen, kutoa, ja materiaalin paksuus tai sisällyttämällä titaanidioksidia "suojaseinällä" kankaaseen. Titaanidioksidi on täysin ympäristöystävällinen ja on arvioiden EU vaarattomiksi.


kidinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia lastenkauppa  tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan VAUDE Sahara III Kids Cap? Olet onnekas, sillä kidinn:ssä, Täydentää katalogissa ja Lippalakit kategoriassa, tarjoamme muita lastenkauppa  tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet VAUDE Sahara III Kids Cap

Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up