`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

VAUDE

VAUDE Stupsi 6L

VAUDE Stupsi 6L

  • VAUDE Stupsi 6L
  • VAUDE Stupsi 6L
  • VAUDE Stupsi 6L

VAUDE Stupsi 6L

Tuotekuvaus VAUDE Stupsi 6L

Kid ystävällinen ja käytännöllinen - se on selvästi Stups, ystävällinen ja käytännöllinen hirvireppu koulu tai muita seikkailuja. Toinen kohokohta: Se on valmistettu yli 50%: n kierrätysmateriaaleista - kierrätetyistä hamppu- ja PET-pulloista. Sen anatomiset olkahihnat ovat todella mukavia matkalla päiväkotiin tai pienelle vuorikiertueelle. Hirvieläinten suu voidaan myös taittaa ylöspäin, jotta vaatteet tai muut tarvikkeet voidaan vaihtaa alla. Kaksi ulompaa verkkotaskua tarjoavat kodin vesipulloon ja sadetakkiin kaiken muun kanssa, mitä he tarvitsevat liikkeellä ollessa - ja myös päälokero vetoketju on lapsiystävällinen. Heijastavilla elementeillä. Tämä tuote on valmistettu ympäristöystävällisellä, vettä hylkivällä Eco Finish -laitteella ja valmistettu ilman fluorattuja hiilivetyjä (PFC). VAUDE Green Shape -merkki merkitsee ympäristöystävällisiä, toimivia tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista.

Ominaisuudet:

Easy Fit -hihnat ovat lapsiystävällisiä

Helppo vetoketju

2 sivutaskutaskua pitävät pieniä vesipulloja

Märkiä sadetakkeja voidaan säilyttää taitetun nenän alla

Salainen tasku nenän alla

Heijastavat elementit

Silmukka ripustettavaksi

Nimitarra sisällä

Tekniset tiedot:

Paino: 220 g

Tilavuus: 6 l

Mitat: 29 x 21 x 17 cm

materiaali:

Pääkangas: 100% polyesteri; 600 D polyuretaanipäällysteinen; Kontrastikangas: 55% tinkiä, 45% puuvillaa (orgaaninen); : 100% polyuretaania; 1000 D kierrätetty hamppupuuvilla; Vuori: 100% polyamidia; 200 D polyuretaanipäällysteinen.

tekniikka:

Fair Wear -säätiö:

Pyrimme hyviin työoloihin ja palkkoihin kaikille työntekijöille. Olemme Fair Fair Wear -säätiön (FWF) jäsen ja olemme sitoutuneet parantamaan jatkuvasti työoloja kaikissa tuotantolaitoksissamme. Seuraamme näitä ehtoja säännöllisesti. VAUDE on saavuttanut johtaja-aseman, korkeimman FWF-jäsenyyden.

Vihreä muoto:

Green Shape -merkillä tarjoamme toimivia, ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista. Niitä valmistetaan oikeudenmukaisissa työolosuhteissa koko toimitusketjun ajan. Merkinnän perusteet ovat tiukat ja avoimet. Niitä tarkistetaan jatkuvasti ja ne kattavat tuotteen koko elinkaaren suunnittelusta tuotantoon, hoitoon ja kunnossapitoon saakka korjaukseen ja tuotteen käyttöiän loppuun saakka. Lisätietoja Green Shape -sovelluksesta.

Hamppu:

Tämä tuote sisältää luonnonhamppukuituja. Hamppu on sitkeä, kestävä kasvi, joka on luonnostaan kestävä ja nopeasti kasvava. Se vaatii vähän vettä viljelyyn, ei lannoitteita eikä torjunta-aineita. Tämä tekee siitä ympäristöystävällisen, uusiutuvan luonnonvarojen. Varsista saadut kuidut kehrätään kestävien kankaiden valmistamiseksi. Näitä kankaita käytetään sitten laadukkaiden, kestävien tuotteiden luomiseen, jotka korostavat VAUDE: n sitoutumista kestävään kehitykseen. Lisätietoja hampusta.

Es_recypet:

Tämä tuote sisältää materiaalia, joka on valmistettu kierrätetyistä PET-muovipulloista. Pullot kerätään, puhdistetaan, sulatetaan ja jalostetaan korkealaatuisiksi langoiksi, joita käytämme luomaan aivan uusia VAUDE-tuotteita, mikä säästää sekä resursseja että energiaa. Lisätietoja kierrätetyistä materiaaleista.

Luomupuuvilla:

Tämä tuote sisältää sertifioitua luomupuuvillaa, joka on tuotettu tiukkojen ympäristöstandardien mukaisesti - ilman kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita ja alhaisempi vedenkulutus kuin tavanomaisissa viljelymenetelmissä. Loppujen lopuksi haluamme, että tunnet olosi hyväksi tuotteemme kanssa. Lisätietoja orgaanisesta puuvillasta.

Kierrätetyt materiaalit:

VAUDE käyttää kierrätettyjä materiaaleja (esim. PET-pulloista) tämän tuotteen valmistuksessa. Tämä säästää jopa 50% energia- ja hiilidioksidipäästöissä sekä fossiilisissa raaka-aineissa. Lisätietoja kierrätetyistä materiaaleista.

Eko-viimeistely:

Tämä tuote on vettä hylkivä Eco Finish -tuotteemme. VAUDE-tuotteen pintaan levitettynä se sadeveden kerääntyy yksinkertaisesti pintaan - käyttämättä ympäristölle haitallisia fluorihiilivetyjä (PFC). Eco Finish suojaa sinua sateelta ja auttaa pitämään luonnon puhtaana. Lisätietoja Eco Finishistä.

Uusiutuvat materiaalit:

VAUDE käyttää uusiutuvia vihannes- tai eläinperäisiä luonnonvaroja tämän tuotteen valmistuksessa. Tämä säästää fossiilisia raaka-aineita.


Mitä mieltä olet VAUDE Stupsi 6L:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet lastenkauppa verkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin VAUDE:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Reputtuotteille.

Ominaisuudet VAUDE Stupsi 6L

Sukupuoli
Ikä
Rakenne
Tilavuus
Laukut
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje