up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Zone3

Zone3 Trisuit

Zone3 Trisuit

plus
  • Play videoZone3 Trisuit
  • Zone3 Trisuit
  • Zone3 Trisuit

Zone3 Trisuit

Tuotekuvaus Zone3 Trisuit

Lasten Adventure-valikoima kolmesta vaatteet on tarkoitettu nuorille urheilijoille 8-vuotiaasta ylöspäin. Zone3 toivoa auttavan monia nuoria triatereita triatlon-uraansa alkuvuosina; rohkaista osallistumista monisub-tapahtumiin ja antaa nuorelle sukupolvelle pääsyn korkealaatuiseen tuotteeseen, mutta edulliseen hintaan. Zone3 on aina ollut lähellä urheilun ruohonjuuritason toimintaa ja tukemassa sitä edelleen, lahjoittaa 10 prosenttia lasten myynnistä nuorten triathlon-säätiöihin, mikä auttaa rohkaisemaan enemmän lapsia tulemaan aktiiviseksi triatlonien kautta.

AVAINOMINAISUUDET:

Lasten valikoima on tehty samalla Lycra-urheilukankaalla kuin aikuiset. Aktivoi valikoima hengittävyyttä, mukavuutta ja suorituskykyä. Puhelimessa on rohkea, värikäs tuloste, joka on sivuilla varmistaaksesi, että erottuisit kentältä.

Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

Lasten erityinen Tri-alusta: Suunniteltu erityisesti lapsille suunniteltuihin rotupeilisiin fleece-tyynyihin. Se minimoi veden imeytymisen ja suojaa pyöräilyvaiheen aikana estämättä uintia tai juoksua.

Elastinen tekniikka ja putket, jotka antavat miellyttävän istuvuuden ilman epämukavuutta käsivarsien ja kaula-aukkojen ympärillä.

Helppokäyttöinen etuvetoketju: Tämä lapsiystävällinen vetoketju mahdollistaa ylimääräisen ilmanvaihdon syklin tai juoksun aikana.

Kirkkaat painetut kuviohjelmat hieman hauskempaa ja parempaa näkyvyyttä.

Takatasku, joka on sijoitettu takana ravintoon, varaosiin tai arvoesineisiin.

Silikoni UFO-haarukka - erittäin suosittu ja ainutlaatuinen piirre Tri-vaatteissamme. Nämä tarttujat on sijoitettu jokaisen pukun sisäpuolelle, jotta vältyttäisiin liikkeiden liikkumiselta ja estäisivät ärsytystä.

Litteä lukittu ommel - Suunniteltu maksimaaliseen lujuuteen ja minimaaliseen epämukavuuteen ihoa vasten.

Zip-suojaus: Sisäinen putki ja sisäinen laastari, joka auttaa minimoimaan zip-tyyppisen epämukavuuden.


Älä odota enää ostaaksesi Zone3 Trisuit reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, kidinn:sta löydät myös muita Märkäpuvut tuotteita Vesiurheilu kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Zone3 Trisuit ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Märkäpuvut tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Zone3 Trisuit

Hihatyypit
Väri
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Vetoketjun sijainti

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Erinomainen trisuit

-

Poikani rakastaa sitä. Sopii täydellisesti. Alempaa istuintyynyä voidaan parantaa. en ole vielä kokeillut sitä toivottavasti pian. Tarkka nopea toimitus saapui ajoissa.

Erinomainen trifunction

-

Erittäin hyvä trifunktio. Tuote on laadukasta, leikkaus on täydellinen, elävästi poikani, joka voi testata sen todellisessa kunnossa.

Hyvä trifunktio

-

Laadukas tuote, leikkaus on hyvin suhteutettu. Vahvasti, että poikani voi testata sitä todellisissa olosuhteissa.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up