up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Zone3

Zone3 Ylös Adventure Tri

Zone3 Ylös Adventure Tri

plus
  • Play videoZone3 Ylös Adventure Tri
  • Zone3 Ylös Adventure Tri
  • Zone3 Ylös Adventure Tri

Zone3 Ylös Adventure Tri

Tuotekuvaus Zone3 Ylös Adventure Tri

Lasten triatlonin suosio kasvaa ja Zone3-lasten erityinen puku on täydellinen pakkauspaketti kaikille tavoitteleville olympialaisille. Zone3 uskoo, että loistava pakkaus auttaa parantamaan osallistumiskokemusta ja nautintoa, joten heidän lasten sarjansa on suunniteltu kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin ja laatuun kuin heidän aikuistensa.
Lasten seikkailuvalikoima on suunniteltu nuoremmille urheilijoille 8-vuotiaista alkaen. Zone3 toivoo auttavansa monia nuoria triatlonisteja triatloniuransa alkuvuosina. rohkaisemalla osallistumista moniurheilutapahtumiin ja antamalla nuoremmalle sukupolvelle pääsy korkealaatuiseen tuotteeseen, mutta kohtuulliseen hintaan.
Alue 3 on aina ollut lähellä urheilun ruohonjuuritason roolia ja tukee tätä edelleen lahjoittamalla 10% lasten myynnistä nuorisotriatlonin säätiöille auttamaan lisää lapsia aktiivisuuteen triatlonin kautta.
YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ
Trendikäs päivitys värikkäällä uudella painotuotteella.
Valmistettu samoista kankaista kuin aikuisen Activate tri -vaatteet.
Lasten sopivuus ja mitoituskaavio.
Tyylikäs ja vahva litteä ompelu.


Oletko kiinnostunut Zone3 Ylös Adventure Tri:sta? Älä odota enää pidempään, vaan osta tämä tuote nyt markkinoiden parhaalla hinnalla kidinn:sta. Täältä löydät kaikki tiedot Zone3 Ylös Adventure Tri:sta tuotekuvauksineen yms. Zone3 on yksi parhaista lapsetmerkeistä, jotka suunnitelevat erityisiä Vesiurheilutuotteita, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ominaisuudet Zone3 Ylös Adventure Tri

Hihatyypit
Väri
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Vetoketjun sijainti

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up